POY Adria d.o.o., Vaška pot 53a, 1235 Radomlje
+385 91 6121 635

Postupak i pravila

Odabrani Proizvod godine  temelji se na nezavisnom nacionalnom istraživanju među hrvatskim potrošačima. Snažno je sredstvo osviještenosti koje potiče prodaju inovativnih proizvoda ili usluga široke potrošnje. Podaci o prethodnim pobjedničkim proizvodima svjedoče o povećanju prodaje od 10 do 15 posto. Neki su proizvodi doživjeli čak i veći uspjeh. Pobjednicima pečat donosi goleme prednosti i iznimnu diferencijaciju. Potrošače upućuje na proizvode ili usluge kojima su bili zadovoljni oni koji su već koristili određene proizvode ili usluge i bili veoma zdovoljni njima.

UPIS – nominacija proizvoda ili usluge je besplatna.

FINALISTI pritom primaju detaljno izvješće o istraživanju kategorije svjetski priznate nezavisne tvrtke koja provodi istraživanje.

POBJEDNICIMA pripadaju besplatne objave u medijima i posebne pogodnosti naših partnera pri oglašavanju, in-store aktivnostima i drugo.

Potrošači biraju Odabrani Proizvod godine u sklopu istraživanja na nacionalno reprezentativnom uzorku hrvatskih potrošača na temelju sasvim otvorene i nezavisne metodologije.

Pečat Odabrani Proizvod godine nije moguće kupiti, odnosno plaćati za pobjedu ili slično.

Potrošači su jedini koji, u pojedinim kategorijama konkurentnih proizvoda, određuju pobjednike koji se mogu ponositi pečatom Odabrani Proizvod godine.

PRAVILA I UVJETI

POY GUIDELINE 2018