POY Adria d.o.o., Vaška pot 53a, 1235 Radomlje
+385 91 6121 635

OPG

Odabrani Proizvod godine najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjenje, inovativne proizvode i zadovoljstvo kupaca.

Pobjednički proizvodi ili usluge raspolažu pečatom Odabrani Proizvod godine.

Marketinški koncept osmišljen je u Francuskoj prije 29 godina i trenutačno djeluje u više od 40 država s istim ciljem: približiti potrošače najboljim proizvodima na tržištu i nagraditi proizvođače za kakvoću i inovativnost.

Odabrani Proizvod godine vodič je potrošačima pri kupnji koji im štedi vrijeme i novac. Za proizvođače, nagrada Odabrani Proizvod godine znači bolje poznavanje njihove robne marke i proizvoda i priznanje za kakvoću i inovativnost, koje, prema primjerima iz prakse, utječe na bolju prodaju i distribuciju pobjedničkog proizvoda.

Transparentnost izbora Odabrani Proizvod godine jamči nezavisno istraživanje javnog mnijenja svjetski priznate istraživačke agencije ACNielsen na velikom nacionalnom reprezentativnom uzorku hrvatskih potrošača koji određuju pobjednika kategorije.

Pobjednički se proizvodi svake godine objavljuju na svečanoj dodjeli. Nositeljima pobjedničkih proizvoda pripada pravo korištenja pečata Odabrani Proizvod godine u marketinške svrhe tijekom tekuće godine.

Naša jedinstvena, otvorena i nezavisna metodologija razlikuje nas od svih drugih istraživanja.

 100% Potrošački

Hrvatski potrošači određuju pobjednike u okviru nacionalnog reprezentativnog uzorka u nezavisnom i transparentnom istraživanju u kojem izražavaju svoje mišljenje i iskustvo s proizvodima i uslugama.

100% Nezavisan

Jedini interes konkurentskih proizvoda jest biti uključen u istraživanje u kojem će ih testirati potrošači. Pečat se ne može kupiti i nikako se drugačije ne može utjecati na izbor.

100% Transparentan

Proizvođači sudjeluju nominacijom proizvoda ili usluga. Pobjednički proizvodi ili usluge raspolažu pečatom Odabrani Proizvod godine. Svi proizvođači dobivaju istraživanja cijele kategorije. Ne favoriziramo nijednu robnu marku.

Nacionalno reprezentativan

Nacionalni uzorak hrvatskih potrošača koji daje svoj glas reprezentativan je po svim međunarodnim i hrvatskim statističkim standardima. Istraživanje provodi tvrtka svjetskog ugleda ACNielsen i radi se po najvišim međunarodnim i hrvatskim standardima. Anketirani potrošači nisu nikako obvezani te isključivo izražavaju svoje mišljenje.

Usredotočen na inovacije

Odabrani Proizvod godine olakšava odluku pri kupnji te kupcima omogućuje da odaberu najbolje, nove i inovativne proizvode. Za pobjedničke proizvode to nije samo priznanje potrošača za inovaciju već dokazano povećava ugled te predstavlja izuzetno marketinško sredstvo koje potiče prodaju.